Professional Package

Társasházkezelés

A társasházak közös képviselete és üzemeltetése elengedhetetlen egy épület fenntartása miatt. Professzionális munkatársaink több mint 10 éves üzemeltetői tapasztalattal rendelkeznek, és számos ingatlan üzemeltetésében részt vettek már.

A lakóközösségek, és társasházak minden esetben rendelkeznek kiadásokkal /közüzemi számlák, ház felújítás/, és bevétellel /közös költséggel/. Fontos, hogy minden egyes be-és kifizetés pontosan le legyen könyvelve.

Egy megbízható társasházkezelő segíthet abban, hogy a ház költségvetése mindig pontosan, a hatályos jogszabályoknak megfelelően legyen kezelve. Emellett felméri a lakók igényeit, és gondoskodik arról, hogy minden rendben menjen a társasházban.

Több éves üzemeltetői tapasztalattal

Szakipari-műszaki-gazdasági és adminisztratív háttérrel egyaránt rendelkezünk, így minden területen segítséget tudunk nyújtani, ami a társasházak ügyintézését illeti. Bármilyen műszaki problémáról vagy sürgősségi ellátásról van szó, mi a nap 24 órájában az Ön
rendelkezésére állunk.

Miben segíthet társasházkezelői szolgáltatásunk?

Több egyedi megoldást is biztosítani tudunk annak érdekében, hogy a társasház legfontosabb ügyei flottul működjenek. Az optimális társasházkezelői megoldás megtalálásában egy független tanácsadó segítséget nyújthat.
 

A Professional Package társasházkezelő szolgáltatása már 1.500 forint / hó / lakástól elérhető. Kérjen ajánlatot még ma!

Professional Package – Kulcsrakész megoldások profiktól

Segítségre van szüksége? Keressen minket bizalommal.