Professional Package

Molinó vagy eladó tábla bérbeadás

Saját maga szeretné értékesíteni ingatlanát, viszont nem szeretne túl nagy költségeket? Ha felmerült már Önben is, hogy mihez kezd a molinóval vagy a táblával az eladás után, akkor érdemes elgondolkodni a bérlésen. Ez esetben visszakerülnek a reklámanyagok a tulajdonoshoz, Önnek pedig nem kell azon gondolkodni, hogyan tárolja azokat.

Az ingatlant vásárlók gyakran az adott környék adottságai alapján hoznak döntést, és szívesen el is látogatnak a kiválasztott helyre. Azok a tulajdonosok, akik erkélyre, vagy kerítésre erősített molinóval, illetve eladó táblával hívják fel a figyelmet ingatlanukra, nagy
előnyre tesznek szert az ingatlan piacon.

A vásárlási szokások folyamatosan változnak, és annak érdekében, hogy minél több embert elérjen, érdemes interneten kívüli megoldásokban is gondolkodni. Mi segítünk, hogy mihamarabb eladja ingatlanát! Strapabíró, és figyelemfelkeltő reklámanyagokat biztosítunk ügyfeleinknek. Mindezt kedvező áron, rejtett költségek nélkül.

Gyorsítsa meg az eladást

100% garanciát vállalunk a munkánkért, hiszen nálunk az adott szó betartása aranyat ér. 

Egy látványos molinó vagy óriásplakát segítségével könnyen célba juttathatja üzenetét. Kikerülhetetlen reklámfelület, amely folyamatosan szem előtt van a hirdetés időtartama alatt.

Az eladást követően nem tudja, hogy mit kezdjen a molinóval vagy az eladó táblával? Béreljen tőlünk kedvező áron és az eladást követően visszavesszük Öntől. A bérlés díja 1.000 Ft/hónap, a kaució pedig mindössze 5.000 Ft, ami természetesen visszajár.

Nálunk nincs kizárólagosság, csakis partneri együttműködés!

Professional Package – Kulcsrakész megoldások profiktól

Segítségre van szüksége? Keressen minket bizalommal.