Professional Package

Bérbeadás

Szeretné megtalálni a legjobb bérlőt? Nem tudja, hogyan álljon neki? Mi levesszük az Ön válláról a terhet! Kötünk egy megbízási szerződést, majd ezt követően nincs más dolga csak hátradőlni, és  rábólintani az általunk legjobbnak megítélt bérlőre.

Fontos számunkra, hogy előszűrjük az ügyfeleket. Minőségi képekkel, és hatásos hirdetési szövegekkel indítjuk el az ingatlan bérbeadását. Segítségünkkel megspórolhatja a felesleges időt, amit az ingatlan mutatásával és a potenciális bérlők egyeztetésével kell eltöltenie.

Abban az esetben sem kell aggódnia, ha külföldi érdeklődő jön. Munkatársaink több idegen nyelvet beszélnek, így lehetőség van külföldi bérlőkkel történő együttműködésre is.

Bízza profikra a munkát! A Professional Package csapata kiemelkedő szakmai tudással rendelkezik a bérbeadás teljes körű lebonyolításában.

Teljes körű lebonyolítás

Széleskörű tapasztalattal segítjük megtalálni az Ön számára tökéletes albérlőt. Minden adminisztrációval kapcsolatos ügyintézést, és operatív feladatot átvállalunk. 

Mit kap tőlünk?

Bízza ránk kiadó ingatlanát, mi megtálaljuk a legjobb bérlőt! 1 havi bérleti díj áráért segítünk Önnek mihamarabb kiadni ingatlanát.

Nálunk nincs kizárólagosság, csakis partneri együttműködés!

Professional Package – Kulcsrakész megoldások profiktól

Segítségre van szüksége? Keressen minket bizalommal.